Σύμμαχοι με το περιβάλλον

Η οικολογική μας συνείδηση δεν μας επιτρέπει να παράγουμε μεγάλο αριθμό παραγωγής χειροποίητων παραδοσιακών μπαστουνιών. Σεβόμαστε τη φύση και το περιβάλλον, γιατί αυτό μας δίνει τις πρώτες ύλες μας ώστε να παράγουμε τις κρητικές βέργες που μας ζητάτε.

Παράλληλα με την κατασκευή της κρητικής κατσούνας, γίνονται ενέργειες καθαρισμού αγροτικών εκτάσεων από εμάς τους ίδιους, αλλά και από άλλους αγρότες οι οποίοι μας προσφέρουν τα ξύλα τους.

Το μεράκι μας και ο σεβασμός μας στην Κρητική παράδοση μας επιτρέπει να μετατρέπουμε την ξυλεία που λαμβάνουμε κατα τους καθαρισμούς αγροτεμαχίων σε ιδιαίτερα κρητικά μπαστούνια & κατσούνες.

Με αυτό τον τρόπο κρατάμε από την μία πλευρά καθαρές τις αγροτικές εκτάσεις, γόνιμες και παραγωγικές, ενώ από την άλλη πλευρά αξιοποιούμε στο μέγιστο την ξυλεία που προκύπτει, παράγοντας ένα παραδοσιακό προϊόν. Σε κάθε άλλη περίπτωση η ξυλεία αυτή καταστρέφεται ή καταλήγει σε χωματερές με μπάζα.

Δεν θέλουμε να καταστρέψουμε το περιβάλλον. Ευσυνείδητα, με πλήρη επίγνωση των αποφάσεων μας, επιλέγουμε να παράγουμε λίγες, αλλά ποιοτικές κατσούνες, φροντίζοντας παράλληλα την κρητική γη.

Ακόμα και τα χαρτιά που διαθέτουμε είναι είναι όλα ανακυκλώσιμα. Φροντίζουμε το περιβάλλον για να φροντίζει κι αυτό εμάς.

Η διαδικασία κατασκευής κατσούνας σε λιγότερο από 1 λεπτό
(0)
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ