ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ | ΤΗΛ 6977008547

Η Φιλοσοφία μας

Αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε για τις Χειροποίητες κρητικές κατσούνες.

Φιλοσοφία μας είναι να παράγουμε γνήσιες κρητικές κατσούνες με τον αυθεντικό παραδοσιακό τρόπο. Έναν τρόπο που από τα παλιά χρόνια, από τους προγόνους μας , αποδυκνείεται ότι η κατσούνα είναι ανθεκτική για κάθε χρήση.

Αντιλαμβανόμαστε κάθε κατσούνα ως μοναδική. Καμία δε μπορεί να είναι ίδια με καμία άλλη. Αυτός είναι ο λόγος που μία κατσούνα δεν μπορεί να ταιριάξει σε κάθε χέρι. Δεν παράγουμε ένα βιομηχανικό προϊόν, αλλά αξιοποιούμε μέσα από παραδοσιακές τεχνικές τα δώρα που μας κάνει η φύση.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ | ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ, ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ, ΜΑΓΚΟΥΡΕΣ

Κάθε κατσούνα αποτελείται από 100% πραγματικό – φυσικό ξύλο, χωρίς κάποια χημική επεξεργασία. Την ανθεκτικότητα της την εγγυάται πρώτα η ίδια η φύση (ανάλογα με το ξύλο της επιλογή σας) και μετά φυσικά εμείς.

Η οικολογική μας συνείδηση, αφού κυρίως το 95% προέρχεται από αγροτικές οικογένειες, δεν μας επιτρέπει να αυξήσουμε την παραγωγή μας καταστρέφοντας το περιβάλλον. Ευσυνείδητα, με πλήρη επίγνωση των αποφάσεων μας, επιλέγουμε να παράγουμε λίγες,  ποιοτικές κατσούνες, φροντίζοντας παράλληλα την κρητική γη.

Συνέντευξη για τις Κρητικές Κατσούνες

Η ετήσια παραγωγή μας φτάνει περίπου τα 150 τεμάχια από ποικίλα ξύλα.  Ενώ οι κατασκευές τους δεν γίνονται κατα παραγγελία. Παράγουμε τόσες, όσες μπορούμε να παράγουμε, κατά τον καθαρισμό μεγάλων πράσινων εκτάσεων, που καθαρίζουν οι τεχνίτες μας ή φίλοι αγρότες μας, που μας παραχορούν για καθαρισμό τις εκτάσεις τους.


© 2020 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ | ΤΗΛ 6977008547

Θέμα από Anders Norén