Αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε για τις Χειροποίητες κρητικές κατσούνες που κατασκευάζουμε.

Φιλοσοφία μας είναι να παράγουμε γνήσιες κρητικές κατσούνες με τον αυθεντικό παραδοσιακό τρόπο.

Έναν τρόπο όπου από τα παλιά χρόνια, από τους προγόνους μας , αποδυκνείεται ότι η κατσούνα είναι ανθεκτική για κάθε χρήση.

Αντιλαμβανόμαστε κάθε κατσούνα ως μοναδική.

Καμία δε μπορεί να είναι ίδια με καμία άλλη. Αυτός είναι και ο λόγος που μία κατσούνα δεν μπορεί να ταιριάξει σε κάθε χέρι, αλλά και ο λόγος που δεν μπορούμε να σας προμηθεύσουμε όμοιες μεταξύ τους κατσούνες. Δεν παράγουμε ένα βιομηχανικό προϊόν, αλλά αξιοποιούμε με παραδοσιακές τεχνικές τα δώρα που μας κάνει η φύση…

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ | ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ, ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ, ΜΑΓΚΟΥΡΕΣ

Κάθε κατσούνα αποτελείται από 100% πραγματικό – φυσικό ξύλο, χωρίς κάποια χημική επεξεργασία. Την ανθεκτικότητα της; την εγγυάται πρώτα η ίδια η φύση (ανάλογα με το ξύλο της επιλογή σας) και μετά φυσικά εμείς.

Η οικολογική μας συνείδηση, αφού κυρίως το 95% προέρχεται από αγροτικές οικογένειες, καθώς και η επιμέλεια μέχρι και της τελευταίας λεπτομέρειας, δεν μας επιτρέπει να αυξήσουμε την παραγωγή μας.

Ζητάμε συγνώμη σε επιχειρήσεις που μας ζητούν χονδρική, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Συνέντευξη για τις Κρητικές Κατσούνες: https://youtu.be/qAs-W-TdG6U

Μάρκος Σμυρνάκης:

Εκμεταλλευόμαστε σύγχρονες τεχνικές μάρκετινγκ για να δώσουμε ώθηση σε ένα παραδοσιακό προϊόν.

Η ετήσια παραγωγή μας φτάνει περίπου τα 300 τεμάχια από ποικίλα ξύλα.  Ενώ οι κατασκευές τους δεν γίνονται κατά παραγγελία. 

Παράγουμε τόσες, όσες μπορούμε να παράγουμε, κατά τον καθαρισμό μεγάλων πράσινων εκτάσεων, που καθαρίζουν οι τεχνίτες μας ή φίλοι αγρότες μας, που μας παραχορούν για καθαρισμό τις εκτάσεις τους.

(0)
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ