Ο Κρητικός που έκανε viral τις Κατσούνες με το χιούμορ και τις …κατσουνάδες του | ΡΙΚ1 Συνέντευξη στην Κρατική τηλεόραση της Κύπρου

«Οι κατσούνες επέστρεψαν στον προσκήνιο και είναι έτοιμες για κάθε χρήση»

Η παρέα της εκπομπής «Όμορφη Μέρα» ήθελε να μάθει όσο πιο πολλά μπορούσε για τις κατσούνες, τις κατσουνάδες και όλη αυτή την τάση που έχει δημιουργηθεί στα Social Media. Ο Μάρκος απάντησε σε όλα! Μίλησε για το success story με back to back τις επιτυχημένες καμπάνιες να απογειώνουν τη δημοτικότητα τους, διευκρίνισέ για όσους δεν γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ καλιτσούνι και κατσουνας, αλλά αναφέρθηκε και στις κατσουνάδες που τοποθέτησαν τις κατσούνες στις τάσεις των social Media.

Σε μία Live σύνδεση μέσω skype εμφανίστηκε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ο Μάρκος Σμυρνάκης στην εκπομπή «όμορφη μέρα», η οποία προβάλλεται στο κρατικό κανάλι της Κύπρου ΡΙΚ1. Μία κίνηση η οποία φέρνει για ακόμα μία φορά πιο κοντά τα δύο μεγάλα νησιά, με τα τόσα κοινά, την Κρήτη με την Κύπρο.

Η αποδοχή σε όλο τον κόσμο, εντός και εκτός Ελλάδας για τις άγνωστες ή ξεχασμένες μέχρι χτες κατσούνες, οι απανωτές επιτυχημένες καμπάνιες, η δημιουργία σύγχρονου και δυναμικού περιεχομένου που μετατρέπει τις κατσούνες σε τάσεις στα social, αλλά και η εικόνα του με τις κατσούνες να ταξιδεύει σιγά σιγά σε όλο τον κόσμο, δεν πέρασαν απαρατήρητά, από την αρχισυνταξία της ζωντανής καθημερινής Κυπριακής εκπομπής, όπου και του ζητήθηκε μία συνέντευξη.

Ο νεαρότερος κατσουνοποιός και Content Creator Μάρκος Σμυρνάκης, συνδυάζοντας τις δύο του αγάπες, την παράδοση και τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου, κατάφερε κι έφερε με ευφυέστατο τρόπο ή μάλλον τρόπους, τις κρητικές κατσούνες ξανά στο προσκήνιο.

Σε αυτή τη ευχάριστη παρέα, άλλα και στην ενδιαφέρουσα κουβέντα που προέκυψε μεταξύ τους, έκλεψε τις εντυπώσεις η συζήτηση γύρο από τις κατσουνάδες, όπου έγινε και το μεγάλο φινάλε και κλείσιμο της συνέντευξης, με πολλά χαμόγελα και ανοιχτή πρόσκληση για μία επίσκεψη του Μάρκου στην Κύπρο και τα στούντιο του ΡΙΚ1!

Ο Κρητικός που έκανε viral τις Κατσούνες με το χιούμορ και τις …κατσουνάδες του | ΡΙΚ1 Συνέντευξη

(0)
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ