Μα τι είναι τέλος πάντων αυτές οι κατσουνάδες; Ιστορίες Κατσούνας

Μα τι είναι τέλος πάντων αυτές οι κατσουνάδες; Ιστορίες Κατσούνας

Κάτσουνάδολόγος θα γενώ
να λέω κατσουνάδες
εμένα να κάνω να γελώ
και σας να λέτε εξυπνάδες

Δεν θα μπορούσα να μην ξεκινήσω το συγκεκριμένο podcast με … katsounada φίλοι μου.

Στο Μικρόφωνο για ακόμα μία φορά ο Μάρκος Σμυρνάκης

Πέρασαν 6 μήνες από τότε που είπα δημοσίως την πρώτη κατσουνάδα μου, με πολλές συστολές, αλλά το τόλμησα, και όπως φαίνεται πάρα πολύ καλά έκανα! Ας το πάρω όμως λίγο από την αρχη για όσους δεν γνωρίζετε… με το γνωστό ύφος…

Τι είπατε; δεν ξέρετε τι σημαίνουν οι όροι κατσουνάδες και κατσουνολόγιο; Είστε δεν είστε Κρητικοί είναι απολύτως φυσιολογικό να μη ξέρετε, μην ψαρώνεται. Δεν είναι υπαρκτοί, αλλά μία ακόμα επινόηση εμένα του δημιουργού! Είμαι τόσο κακός στις μαντινάδες, που για να μην προσβάλω τους μαντιναδολόγους επινόησα αυτόν τον έξυπνο, φρέσκο και χιουμοριστικό τρόπο για εκφράσω την δημιουργικότητα μου και τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες…
Το Κατσουνολόγιο αποτελεί μία παραλλαγή από τον όρο μαντιναδολόγιο και οι κατσουνάδα της μαντινάδας. Απλό δεν είναι;;; το μάθατε έτσι;;; αν κρίνω από όλο αυτό το διάστημα που «κυκλοφορώ» τις κατσουνάδεςμου το έχτε πλέον εμπεδώσει.

Να ξεκαθαρίσω, ότι
“Μαντιναδολόγος δεν είμαι και ούτε θα γενώ, επινόησα αυτούς τους όρους με σκοπό να ανεβάζω τις προσπάθειες μου για να δημιουργήσω κρητικές μαντινάδες, η οποίες αποτελούν μία όμορφη σύνδεση εμένα με τους πελάτες και τους φίλους του Katsounes.gr. Με πολλή αγάπη, με χιούμορ όπως πάντα, αλλά και με σεβασμό προς τις μαντινάδες και τους μαντιναδολόγους, τροποποίησα τους όρους για να μην υπάρξει καμία συσχέτιση” και δημιουργώ λοιπόν τις κατσουνάδες που παρουσιάζουν μικρές και κατά την γνώμη μου ωραίες ιστορίες. Η παρουσίαση τους γίνεται, η μάλλον τη κυκλοφορία τους γίνεται μέσω των νέων τάσεων στα Social Media, με Shorts Videos , Reels και Tiktok Videos.

Οι κατσουνάδες που γράφονται είναι εμπνευσμένες από τις ίδιες τις κατσούνες και τον παραλήπτη τους, όπου συνήθως και τις αφιερώνουμε, αφού η έμπνευση προέρχεται από αυτή την σύνδεση, την κατσούνα που θα επιλέξουν, την χρήση , τον τόπο ή κάτι άλλο χαρακτηριστικό ανα περίπτωση.

Μιλάμε δηλαδή για μαντινάδες με επίκεντρο τις κατσούνες, εξού και οι κατσουνάδες με το κατσουναδολόγιο. Ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις θα ακούσετε μαντινάδες που στέλνουν οι φίλοι των κατσουνών, οι γνωστοί σε όλους ως κατσουνοφανς!
Ακολουθήστε μας στα social που επιθυμείτε και σε όλα δηλαδή αν θέλετε, facebook, Instagram, spotify, tiktok , παντου θα βρείτε εμένα η τις κατσουνες.
Ενώ στο youtube: Τα shorts Videos με τις κατσουνάδες έχουν ήδη συγκεντρώσει αρκετά views και έχει δημιουργηθεί συγκεκριμένο playlist. Αν θελήσετε κι εσείς να ακούτε τις κατσουνάδες, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στο Youtube Κανάλι και να αποθηκεύσετε το playlist

Επιστρέφω στην κατσουνάδα όπου ξεκίνησα! Ώπου είναι ειδικά βγαλμένη για να προμωτάρω τις κατσουνάδες και πάμε να κάνουμε μία σύντομη επεξήγηση, αφού σας την υπενθυμίσω!

Κάτσουνάδολόγος θα γενώ
να λέω κατσουνάδες
εμένα να κάνω να γελώ
και σας να λέτε εξυπνάδες

γιατί να λέτε εξυπνάδες, για να με πειράξει τα ελεύθερα. Ξέρω ότι δεν είμαι καλός και ότι οι περισσότερες προσπάθειες μου θα είναι άστοχες. Μην καταπιεστείτε εκφραστείτε ελευθέρα όπως πολλοί έχουν κάνει… Άλλωστε πρώτος εγω αυτοσαρκάζομαι !

Εκφραστείτε ελευθέρα περιμένω τα σχόλια σας, καλά ή κακά, αλλά περιμένω και τις δικές σας κατσουνάδες ή αφιερώσεις! Έτσι όπως θα πάει το πράμα μας βλέπω να βγάζουμε βιβλίο με τις κατσουνάδες μας!

(0)
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ