Εσείς ξέρετε τι εννοούμε με τους όρους Κατσουνολόγιο ή Κατσουνάδες;;;

Ένα νέο τρόπο προσέγγισης και ανάπτυξης νέου κοινού για το κανάλι youtube του katsounes.gr επινόησε ο δημιουργός του και Digital Media Strategist Μάρκος Σμυρνάκης. Αυτή την φορά έρχεται στις οθόνες σας με μία νέα και πολλά υποσχόμενη καμπάνια, το κατσουνολόγιο ή κατσουνάδες!

Τι είπατε; δεν ξέρετε τι σημαίνουν αυτοί οι όροι; Είστε δεν είστε Κρητικοί είναι απολύτως φυσιολογικό να μη ξέρετε, αφού δεν είναι υπαρκτοί, αλλά μία ακόμα επινόηση του δημιουργού τους. Ένας ακόμα έξυπνος, φρέσκος και χιουμοριστικός τρόπος να προσεγγίσει νέους χρήστες του διαδικτύου και να διαδώσει την τέχνη της χειροποίητης κατασκευής της κατσούνας.

Το Κατσουνολόγιο αποτελεί μία παραλλαγή από τον όρο μαντιναδολόγιο και οι κατσουνάδα της μαντινάδας. Επειδή λοιπόν όπως δηλώνει ο Μάρκος Σμυρνάκης

“Μαντιναδολόγος δεν είμαι και ούτε θα γενώ, επινόησα αυτούς τους όρους με σκοπό να ανεβάζω τις προσπάθειες μου για να δημιουργήσω κρητικές μαντινάδες. Με πολλή αγάπη, με χιούμορ όπως πάντα, αλλά και με σεβασμό προς τις μαντινάδες και τους μαντιναδολόγους, τροποποίησα τους όρους για να μην υπάρξει καμία συσχέτιση”

Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι προηγούμενες καμπάνιες κι έκαναν viral τον Μάρκο Σμυρνάκη και τις κατσούνες όπως “Οι κατσούνες πάνε Hollywood” & “Προπατώ την Κρήτη” η πολλά υποσχόμενη συνέχεια αυτών έρχεται εκμεταλλευόμενη τις νέες τάσεις των Social Media με νέα Shorts Videos , Reels και Tiktok Videos.

Οι Μαντινάδες που γράφονται είναι εμπνευσμένες από τις ίδιες τις κατσούνες και συνήθως είναι αφιερωμένες στον παραλήπτη τους. Μιλάμε δηλαδή για μαντινάδες με επίκεντρο τις κατσούνες, εξού και οι κατσουνάδες με το κατσουναδολόγιο. Ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις θα ακούσετε μαντινάδες που στέλνουν οι φίλοι των κατσουνών, οι γνωστοί σε όλους ως κατσουνοφανς! 

Μείνετε συντονισμένοι … 

Τα shorts Videos με τις κατσουνάδες έχουν ήδη συγκεντρώσει αρκετά views και έχει δημιουργηθεί συγκεκριμένο playlist όπου συγκεντρώνονται. Αν θελήσετε κι εσείς να ακούτε τις κατσουνάδες, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στο Youtube Κανάλι και να αποθηκεύσετε το playlist

Kαλή σας διασκέδαση !!!

Εσείς ξέρετε τι εννοούμε με τους όρους Κατσουνολόγιο ή Κατσουνάδες;;;

Κρητικές μαντινάδες / Κρητική μαντινάδα / Μαντινάδες από την Κρήτη

(0)
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ