Η κρητική κατσούνα “ταξιδεύει” μέσω του διαδικτύου | Cretalive.gr

Όταν τα Social Media “παντρεύονται” με την παράδοση

Πήρε την παράδοση της Κρήτης, την τέχνη του πατέρα του και κατάφερε να την κάνει γνωστή μέσω των social media και των βίντεο που ανεβάζει, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στο διαδίκτυο δεν υπάρχουν σύνορα!

Η κατσούνα, σύμβολο της κρητικής παράδοσης και της τιμής των υπερήφανων Κρητικών, αλλά δυστυχώς άγνωστο μέχρι χθες έξω από τα σύνορα της Κρήτης, αλλά τώρα ;  αυτό αλλάζει!  Οι νεότεροι το μαθαίνουν, το εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν πλέον στην καθημερινότητα τους, είναι πιο ανθεκτικό απο ένα μπατόν η ένα μπαστούνι και μπορείς να στηριχτείς άφοβα πάνω του.  

Όπως ο Μάρκος Σμυρνάκης δηλώνει “ψάχνουμε να βρούμε καθημερινά περισσότερες χρήσεις, έτσι ώστε να καταφέρουμε να την εντάξουμε στην καθημερινότητα. πεζοπορία, κυνήγι, ενθύμιο αλλά ακόμα και για διακόσμηση είναι μία πολύ καλή επιλογή”. Η χειροποίητη κατασκευή τους τα κάνει μοναδικά, αλλά και αν χαραχτεί πάνω σε αυτό το όνομα του ιδιοκτήτη το κάνει το τέλειο προσωποποιημένο δώρο.

Το παράδειγμα του Μάρκου όπως δήλωσε η Τίνα Μιχαηλίδου, “αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα από ένα νέο που έχει συνδυάσει τα Social Media με την παράδοση αξιοποιώντας όλες τις γνώσεις τις δικές του, αλλά και των γονιών του”.

(0)
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ