Από την Κρήτη ξεκίνησε φέτος να μοιράζει τα δώρα του ο Άγιος Βασίλης.

?? Στο πνεύμα των εορταστικών ημερών έσκασε ως είδηση βόμβα η παρουσία του Άγιου Βασίλη στον Αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού κρατώντας μία Αυθεντική Κρητική Κατσούνα…

Η γνήσια κατασκευή με αυθεντικά, αλλά και ανθεκτικά υλικά των κρητικών Κατσούνων, σε συνδυασμό με την καμπάνια που τις ταξίδεψε μέχρι το Hollywood, έκαναν τον Άγιο Βασίλη να υποκύψει στις φήμες και να θέλει να αποκτήσει τη δική του Γνήσια Κρητική Κατσούνα. Έτσι ο Άγιος Βασίλης αποφάσισε να θέσει ως φετινή του αφετηρία για την διανομή των δώρων του, το όμορφο νησί της Κρήτης.

Στην νέα μας Καμπάνια, προσπαθούμε μέσα σε όλο αυτό το εορταστικό κλίμα των ημερών, να κάνουμε και τους μεγαλύτερους ανθρώπους να χαίρονται τα Χριστούγεννα όπως τα παιδιά.

Δεν χρειάζεται να πιστέψουμε ξανά στον Άγιο Βασίλη, αλλά πρέπει να αφεθούμε στο πνεύμα τον ημερών. Ας αλλάξουμε όλοι χαμόγελα, ευχές και δώρα. Τα Χριστούγεννα είναι για όλους,  δεν έχουν ηλικία… Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι, οι ρόλοι αντιστρέφονται. Κάποια στιγμή οι άνθρωποι που μας στηρίζουν σε όλη μας τη ζωή, χρειάζονται κι αυτοί πλέον, τη δική μας στήριξη.

 Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

 

Μη ξεχάσετε να εκφράσετε την αγάπη σας

σε όλους αυτούς που χρειάζονται τη στήριξη σας.

(0)
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ