Το υψηλό επίπεδο παροχής προϊόντων και υπηρεσιών από το katsounes.gr έχει την τιμητική του!

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε το βραβείο που μόλις παραλάβαμε στα χέρια μας! Βραβείο “Χρυσή Εταιρεία” για το Εργαστήρι Κατασκευής Κρητικής Κατσούνας.

Έπειτα από την εθνική έρευνα αγοράς που πραγματοποιήθηκε από τη σχετική εταιρεία, με στόχο να σαρώσουν και να αξιολογήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρείες για το επίπεδο παροχής προϊόντων και υπηρεσιών στο ψηφιακό ιστό, οι κατσούνες μας και οι κριτικές σας, δεν θα μπορούσαν να μην ξεχωρίσουν!

Η αξία του συγκεκριμένου βραβείο για εμάς είναι ανεκτίμητη, αφού δεν προέρχεται από μία επιτροπή, αλλά από τους ίδιους τους πελάτες που μας έχουν ήδη εμπιστευτεί και κατά συνέπεια, μας βαθμολογούν, σχολιάζουν και μοιράζονται μαζί μας και μαζί σας, την άποψη τους για τα προϊόντα μας. Πολλές φορές μάλιστα μοιράζονται και προσωπικές φωτογραφίες ή βίντεο κατά την παραλαβή η τη χρήση τους, οι γνωστοί #katsounofans

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας που μπήκατε στη διαδικασία αυτή, γιατί πραγματικά το βραβείο αυτό σας ανήκει!!! Όσοι δεν το έχετε κάνει μπορείτε να μας βαθμολογήσετε εδώ: https://g.page/r/Cbo7U_ZFA9AVEAI/review

Το βραβείο προέρχεται από εσάς, τους ίδιους τους χρήστες του διαδικτύου, λαμβάνοντας υπ’ όψιν  τις πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες (Google Maps, Facebook, TripAdvisor κ.λπ.). Το εργαστήρι Κατασκευής Κρητικών Κατσουνών , κατάφερε να ξεχωρίσει και βραβεύτηκε με ποσοστό 97%, χάρις των κριτικών σας.

(0)
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ