ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ | Κρητικά μπαστούνια, κατσούνες, μαγκούρες

‼️ Προσοχή, τις Κατσούνες μας μπορείτε να τις βρείτε ΜΌΝΟ εδώ και φέρουν την υπογραφή μας. Για τις υπόλοιπες που έχετε προμηθευτεί από αλλού, λέγοντας σας ότι είναι δικές μας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Πρόσφατα μας αναφέρθηκε το γεγονός ότι κάποιοι έχουν προμηθευτεί δικές μας κατσούνες από άλλα σημεία εξυπηρέτησης. Αυτό δεν ισχύει, τις κατσούνες μας μπορείτε να τις προμηθευτείτε μόνο από εμάς.

Τις δικές μας αυθεντικές Κρητικές κατσούνες – μαγκούρες… μπορείτε να τις ξεχωρίσετε από την ποιότητα κατασκευής, το ακριβές “στρογγυλό” γύρισμα, αλλά και από την υπογραφή του γνήσιου της κατασκευής μας.

Την επόμενη φορά

Για να είστε σίγουρος για την αγορά σας, καλύτερα στείλτε μας μήνυμα και ρωτήστε μας για τιμές και διαθεσιμότητα μέσω των επίσημων καναλιών μας

Επίσημα Κανάλια Επικοινωνίας

Παρακάτω θα δείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας όπου μπορείτε να απευθυνθείτε για τιμές και διαθεσιμότητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο μέσο σας βολεύει καλύτερα (τηλέφωνο, Viber, Facebook, Instagram, η μέσω του site).

Το τηλέφωνο – Viber επικοινωνίας μας είναι 6977008547

Facebook https://www.facebook.com/katsounes/

Instagram https://www.instagram.com/katsounes/

Site https://katsounes.gr/

Τα κρητικα μπαστουνια – κατσουνεσ δικησ μασ κατασκευησ μπορείτε να τα βρείτε μονο μόνο ΕΔΩ!

Φόρμα Ενδιαφέροντοσ

    Έχετε απορίες; η θέλετε το προϊόν μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6977008547 η στείλτε μας το μήνυμα σας μέσω της παρακάτω φόρμας...

    (0)
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ