Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε Viral.

Οι Καμπάνια Κρητικές Κατσούνες έγινε Viral.

Πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες από την ημέρα της δημοσίευσης της Καμπάνιας «οι Κρητικές κατσούνες πάνε Hollywood». Για όσους δεν θυμάστε, ο σκοπός δημιουργίας της ήταν η μεταφορά της έννοιας «κρητική παραδοσιακή κατσούνα» στο ευρύτερο κοινό εντός ή εκτός της Κρήτης.

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες πρακτικές Marketing έγινε μια προσπάθεια αναζωπύρωσης ενός παγιωμένου κρητικού προϊόντος. Αφορμή γι’ αυτή την ενέργεια αποτέλεσε η έλλειψη γνώσης για την δημιουργία, αλλά και την ίδια την ύπαρξη της Κρητικής Κατσούνας.

Με την δύναμη των Κοινωνικών δικτύων, του κινηματογράφου, την ψηφιακή επεξεργασία εικόνας, αλλά και το ενδιαφέρον που δημιουργήθηκε στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, οι εικόνες που παρουσιάζουν τους κινηματογραφικούς ήρωες να κρατούν κρητικές κατσούνες, έγιναν Viral.

Μέσα από τη σελίδα στο facebook «Χειροποίητες κατσούνες Κρητικά μπαστούνια», τα μέλη της σελίδας είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με το διαχειριστή και να μάθουν τι είναι η Κρητική κατσούνα, αλλά και πως μπορούν να αποκτήσουν μία.

Υπάρχουν άτομα τα οποία προσπάθησαν να βρουν τρόπους να την χρησιμοποιήσουν ξανά ακόμα και σήμερα. Ενώ εντυπωσιακό είναι και το ενδιαφέρον που έδειξαν νέοι άνθρωποι, οι οποίοι μεσολάβησαν έτσι ώστε να αποκτήσουν μια κατσούνα και άτομα τα οποία τους ήταν απαραίτητη, αλλά δεν χρησιμοποιούσαν τα Social Media.

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε, σας ευχαριστούμε που μας κάνατε Viral.

Η Κρητική κατσούνα δεν είναι γκλίτσα, δεν είναι μαγκούρα, δεν είναι μπαστούνι, έχει όνομα και πρέπει να το γνωρίζουμε όλοι. Λέγεται ΚΑΤΣΟΥΝΑ.

(0)
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ