ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ

Ο τρόπος για την αγορά Κατσούνας και της αποστολής της σε όλη την Ελλάδα

Μπορεί να σταλεί και με αντικαταβολή.

Η διαδικασία για την αγορά κατσούνας και να αποκτήσετε έτσι τη δική σας, είναι αρκετά απλή. Αρχικά επικοινωνήστε μαζί μας με όποιος τρόπο σας βολεύει έτσι ώστε να σας στείλουμε τις διαθέσιμες κατσούνες σε φωτογραφία.

Η φωτογραφία που θα σας στείλουμε περιλαμβάνει τις διαθέσιμες κατσούνες αριθμημένες για να διαλέξετε τον αριθμό που σας ενδιαφέρει. Στην ίδια φωτογραφία θα δείτε τις τιμές τους στο κόκκινο πλαίσιο, καθώς και το ύψος τους.

Δεν γίνονται κατά παραγγελία, Σας στέλνουμε τις διαθέσιμες και μόνο από αυτές μπορείτε να διαλέξετε. Δεν αποτελούν ένα βιομηχανικό προϊόν και το τελικό τους σχήμα, οφείλεται στο αρχικό ξύλο που θα βρεθεί για την επεξεργασία.

Όταν καταλήξετε σε αυτή που σας ενδιαφέρει, μας λέτε το νούμερο που σας ενδιαφέρει και αν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο, μας δίνετε τα στοιχεία παραλήπτη και το στέλνουμε.

Η Αποστολή

Η αποστολή γίνεται από εμάς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το κόστος αποστολής είναι 6€ και αν επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή το κόστος είναι συν 4€ , σύνολο 10€ .

Η διεύθυνση παραλήπτη μπορεί να είναι δική σας, η απευθείας σε κάποιον που θα θέλατε να του κάνετε δώρο μία Γνήσια Κρητική Κατσούνα

Η παράδοση απαιτεί περίπου 2 με 3 εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα αποστολής. Εκτός Αθήνας που συνήθως είναι την επόμενη ημέρα.

Η πληρωμή

Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω τραπέζης είτε με αντικαταβολή.

Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή σε περίπτωση που επιθυμείτε πυρογραφία στην κατσούνα που θα επιλέξετε.

Εύρος τιμών

Υπάρχουν διαφορετικές ποικιλίες ξύλου όπως Πρίνος, Αστίρακας ή Μπουρνελιά, Σκίνος κα. Ενώ το τελείωμα της κούρμπας μπορεί να είναι απλό ή με κεφάλι φιδιού.

Η τιμή της διαμορφώνεται ανάλογα το ύψος, το πάχος, το ξύλο, τη κούρμπα και το σχέδιο.


© 2020 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ

Θέμα από Anders Norén