Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας, τηλεφωνικά στο 6977008547, καθώς και μέσω Facebook ή Instagram

  Έχετε απορίες; η θέλετε το προϊόν μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6977008547 η στείλτε μας το μήνυμα σας μέσω της παρακάτω φόρμας…

  https://www.youtube.com/watch?v=fF6_A3PVzu8
  Πολλοί μας έχουν εμπιστευτεί ήδη πριν από εσένα….

  Σχετικά με τις αποστολές

  Γίνονται σε όλη την Ελλάδα

  Η αποστολή γίνεται από εμάς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το κόστος αποστολής είναι 6€ και αν επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή το κόστος είναι συν 4 € (σύνολο 10 €) .

  Μπορεί να σταλεί και με αντικαταβολή.

  Η διαδικασία για την αγορά κατσούνας και να αποκτήσετε έτσι τη δική σας, είναι αρκετά απλή. Αρχικά επικοινωνήστε μαζί μας με όποιος τρόπο σας βολεύει έτσι ώστε να σας στείλουμε τις διαθέσιμες κατσούνες σε φωτογραφία.

  Η φωτογραφία που θα σας στείλουμε περιλαμβάνει τις διαθέσιμες κατσούνες αριθμημένες για να διαλέξετε τον αριθμό που σας ενδιαφέρει. Στην ίδια φωτογραφία θα δείτε τις τιμές τους στο κόκκινο πλαίσιο, καθώς και το ύψος τους.

  Όταν καταλήξετε σε αυτή που σας ενδιαφέρει, μας λέτε το νούμερο που αντιστοιχεί και αν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο, μας δίνετε τα στοιχεία παραλήπτη ώστε να σας το στείλουμε.

  Η παράδοση απαιτεί περίπου 2 με 3 εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα αποστολής.

  Η διεύθυνση παραλήπτη μπορεί να είναι δική σας, η απευθείας σε κάποιον που θα θέλατε να του κάνετε δώρο μία Γνήσια Κρητική Κατσούνα

  Δεν γίνονται κατά παραγγελία, Σας στέλνουμε τις διαθέσιμες και μόνο από αυτές μπορείτε να διαλέξετε. Δεν αποτελούν ένα βιομηχανικό προϊόν και το τελικό τους σχήμα, οφείλεται στο αρχικό ξύλο που θα βρεθεί για την επεξεργασία.

  Η πληρωμή

  Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω τραπέζης είτε με αντικαταβολή.

  Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή σε περίπτωση που επιθυμείτε πυρογραφία στην κατσούνα που θα επιλέξετε.

   

  Εύρος τιμών

  Υπάρχουν διαφορετικές ποικιλίες ξύλου όπως Πρίνος, Αστίρακας ή Μπουρνελιά, Σκίνος κα. Ενώ το τελείωμα της κούρμπας μπορεί να είναι απλό ή με κεφάλι φιδιού.

  Η τιμή της διαμορφώνεται ανάλογα το ύψος, το πάχος, το ξύλο, τη κούρμπα και το σχέδιο.

   

  (0)
  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ