Ποιοι είμαστε

Έχετε ακούσει ποτέ να λένε ότι για να πετύχει μία επιχείρηση χρειάζονται η ψυχή, η έμπνευση και το όραμα; Αυτό στην δική μας οικογενειακή επιχείρηση είναι σα να λέμε ο Γιάννης η Πόπη και ο Μάρκος! Κάθε λέξη όπως καταλάβατε αντιστοιχεί και σε έναν άνθρωπο. Όλοι μας δημιουργικοί, ωστόσο ο καθένας με τον δικό του τρόπο. 

Το εργαστήρι Κατασκευής Κρητικής Κατσούνας αποτελεί ένα οικογενειακό στοίχημα! Η οικογένεια μας έχει πάρει πολύ προσωπικά την διάσωση και την διάδοση της τέχνης για την Κατασκευής Κρητικής Κατσούνας. Οι προσπάθειες μας ξεκίνησαν από το 2014 έως σήμερα, έπειτα από όλη αυτή την αποδοχή του κόσμου, οι ευκαιρίες που έχουν προκύψει έχουν ανοίξει νέους ορίζοντες και νέες ανάγκες για το katsounes.gr

Μάθετε περισσότερα για το εργαστήρι

Στο Εργαστήρι Κρητικής Κατσούνας παράγουμε γνήσια κρητικά μπαστούνια με τον παλιό αυθεντικό παραδοσιακό τρόπο, έτσι όπως ακριβώς τις έφτιαχναν οι πρόγονοί μας. Αν κρίνουμε από το πως τις χρησιμοποιούσαν οι προγόνοι μας και το πως εκείνες μπορούσαν να ανταπεξέλθουν και να αντέξουν στο χρόνο, τότε αυτό σίγουρα αποτελεί μία ισχυρή απόδειξη ότι  η αυθεντική κατσούνα είναι ανθεκτική για κάθε χρήση. Άλλωστε, πρώτα εγγυάται για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα τους η ίδια η φύση, που μας δίνει τις πρώτες ύλες και στη συνέχεια το εργαστήρι μας που τις κατασκευάζει.

Στο katsounes.gr που αποτελεί την επίσημη ιστοσελίδα του εργαστηρίου μας μπορείτε να βρείτε προϊόντα που ταξινομούνται σε τρεις βασικές κατηγορίες

  1. Παραδοσιακά
  2.  Χειροποίητα
  3. Ανθεκτικά στη Χρήση

Ρίξτε οπωσδήποτε μία ματιά στα στα χειροποίητα κρητικά σαρίκια και τα διάφορα πλεκτά φτιαγμένα από τα χεράκια της κυρίας Πόπης.

 

Γνωρίστε μας έναν έναν...

με ένα κλικ στην φωτογραφία

(0)
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ