ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ | ΤΗΛ +30 6977008547

Χειροποίητες Κρητικές Κατσούνες, Παραδοσιακά μπαστούνια

Φιλοσοφία μας είναι να παράγουμε γνήσιες κρητικές κατσούνες με τον αυθεντικό παραδοσιακό τρόπο. Έναν τρόπο που από τα παλιά χρόνια, από τους προγόνους μας , αποδυκνείεται ότι η κατσούνα είναι ανθεκτική για κάθε χρήση.

Όραμα μας αποτελεί να καταφέρουμε να εντάξουμε και πάλι στην καθημερινότητα μας ένα προϊόν το οποίο τείνει προς εξαφάνιση. Κάποτε αντικαταστάθηκε το συγκεκριμένο παραδοσιακό προϊόν από άλλα βιομηχανικά προϊόντα, μπαστούνια πλαστικά η χημικές κατασκευές.

Προς τους φίλους μας

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε, αλλά λόγο της χειροποίητης κατασκευής στις κατσούνες μας, δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε μαζικές παραγγελίες.

Κύριο μέλημα μας είναι να διατηρήσουμε την ποιότητα της κατασκευής μας και όχι να αυξήσουμε την ποσότητα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Όσο ανθεκτικό προϊόν κι αν είναι, πρέπει να φροντίζουμε να την περνάμε με ρητίνη η λούστρο τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Με αυτό τον τρόπο σίγουρα αυξάνουμε τη διάρκεια αντοχή της στο χρόνο, αφού έτσι προστατεύεται από σκόρο η μαμούνι.

Ο Γιάννης, είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός άνθρωπος, που του αρέσει η ζωή στο χωρίο και η καλή παρέα. Σαν άθρωπος έχει πολλά προτερήματα. Το σημαντικότερο όλων είναι το μεράκι που αφιερώνει σε κάθε τι που κατασκευάζει.

Οι κρητικές κατσούνες στο hollywood

Αφιερώστε 17 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας και παρακολουθήστε τη συνέντευξη, πατώντας απλά Play… Δείτε πώς οι Χειροποίητες Κρητικές Κατσούνες έφτασαν μέχρι το Hollywood.

© 2021 Κατσούνες, Κρητικά μπαστούνια, Κρητικές βέργες, Παραδοσιακά Μπαστούνια, Κρητική Μαγκούρα, Κρητική Ράβδος – Κατασκευάζονται στο χέρι με περίσσιο μεράκι και σεβασμό στην παράδοση.

Θέμα από Anders Norén