ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ | ΤΗΛ +30 6977008547

Ο ρόλος των καταστημάτων με κρητικά προϊόντα.

Κρητικά Προϊόντα, Κρητικές Κατσούνες

Όλοι εσείς που έχετε καταστήματα με κρητικά προϊόντα ή και γενικότερα παραδοσιακά προϊόντα, προμηθεύστε τα καταστήματα σας με Κρητικές Kατσούνες. Είστε οι μοναδικοί που μπορείτε να αυξήσετε τη ζήτηση, απλός αυξάνοντας τη προσφορά.

Με αυτό το τρόπο δίνετε κίνητρο σους κατσουνοποιούς να συνεχίσουν να φτιάχνουν κατσούνες και ευκαιρίες στους νεότερους για να μάθουν και να ενδιαφερθούν για τη συγκεκριμένη τέχνη.

Κρητικό προϊόν, χειροποίητη κρητική κατσούνα, Κρητικό μπαστούνι

κρητικά προιόντα, κρητική κουλτούρα

Η χειροποίητη κατσούνα αποτελεί μεγάλο σύμβολο της κρητικής παράδοσης και κληρονομιάς, είναι κρίμα να την αφήσουμε να χαθεί στο χρόνο. Με αυτήν επαναστάτησαν οι πρόγονοι μας το 1821, διεκδικώντας την απελευθέρωση τους.

Φροντίστε να μεγαλώσετε όσο περισσότερο μπορείτε τη γκάμα σας με κρητικά προϊόντα. Δείξτε σε όλους τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που δημιουργείται στη Κρήτη, Κατσούνες, Κρητικά Βότανα, ελιές, λάδια, κρασιά, ρακές, κρητικά μαχαίρια, ρακές, τυριά και πόσα άλλα.

Κρητικό προϊόν, χειροποίητη κρητική κατσούνα, Κρητικό μπαστούνι

κρητικά προιόντα, κρητική κουλτούρα, κατσούνες

Δείτε τις κατσούνες μας

Επόμενο Άρθρο

Προηγούμενο Άρθρο

Υποβολή απάντησης

© 2021 Κατσούνες, Κρητικά μπαστούνια, Κρητικές βέργες, Παραδοσιακά Μπαστούνια, Κρητική Μαγκούρα, Κρητική Ράβδος – Κατασκευάζονται στο χέρι με περίσσιο μεράκι και σεβασμό στην παράδοση.

Θέμα από Anders Norén